27.04.2016 20:16

Thomas Müller op de bank bij Bayern München

Op bezoek bij Atlético Madrid woensdagavond start Thomas Müller in de halve finale van de Champions League niet in de basis bij Bayern München. De aanvallende middenvelder, die dit seizoen al acht keer scoorde, kwam tot dusver in tien Champions League-wedstrijden in actie.

Ten opzichte van de bekerwedstrijd van Bayern tegen Werder Bremen, heeft Müller zijn plaats moeten afstaan aan Douglas Costa. Afgelopen weekend, in de uitwedstrijd tegen Hertha BSC, stonden beide spelers samen nog in de basis. Müller heeft op de Duitse bank goed gezelschap. Onder anderen Franck Ribéry en Mario Götze zitten naast Müller.

Götze komt dit seizoen amper in de plannen van Pep Guardiola voor en moet het op woensdagavond voorlopig ook doen met een bijrol. Arjan Robben is nog altijd niet fit en ontbreekt geheel in de wedstrijdselectie.

Aan de kant van Atlético kampt trainer Diego Simeone met enkele blessureproblemen. Aanvaller Yannick Ferreira-Carrasco viel afgelopen weekend uit met een blessure en kan daardoor deze wedstrijd niet van de partij zijn. Ook verdediger Diego Godin ontbreekt. De verdediger uit Uruguay liep vorige week tegen Athletic Bilbao zijn blessure op. 

De wedstrijd is vanaf 20.45 uur hier LIVE te volgen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner