28.04.2016 15:11

Sana reageert op gooien cornervlag

Tobias Sana (r.), oud-speler van Ajax, is in duel met Joel Andersson van BK Häcken. (22-08-2015)
Tobias Sana (r.), oud-speler van Ajax, is in duel met Joel Andersson van BK Häcken. (22-08-2015)

Tobias Sana heeft gereageerd op zijn opmerkelijke actie tijdens het duel van Malmö FF tegen IFK Göteborg. De aanvaller gooide een cornervlag het publiek in, nadat een vuurwerk bom vlakbij hem en zijn teamgenoten was ontploft.

"Ik heb veel pijn in mijn oren en hoofd. Ik weet nog steeds niet echt wat er is gebeurd. Ik ben nog nooit zo geschokt en boos geweest", reageert Sana op de officiële clubwebsite. "Ik heb meerdere jaren voor Göteborg gespeeld en heb alle respect voor de club en de supporters."

"Ik kan begrijpen dat ik word uitgejoeld, maar er wordt een lijn overschreden wanneer iemand mij probeert te kwetsen", gaat de oud-Ajacied verder. Echter heeft hij wel spijt van zijn reactie. "Nu de schok wat is gezakt, weet ik dat het de domste beslissing van mijn leven is. Er zijn veel jonge spelers die naar mij kijken en ik wil mij echt verontschuldigen."

Sana hoeft niet bang te zijn dat zijn club hem een straf op gaat leggen: "Het was zeker geen goede reactie, maar we kunnen het begrijpen", waren de woorden van Malmö-directeur Niclas Carlnén.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner