02.05.2016 18:46

Torres: "We sterven voor elkaar bij Atlético"

Aanvaller Fernando Torres van Atlético Madrid heeft zich maandag in de Allianz Arena van Bayern München nogal stevig uitgedrukt in een poging de kracht van zijn ploeg te omschrijven. "We zijn bereid om voor elkaar te sterven. Het is een veldslag daarbuiten", haalde de Spaanse spits ongetwijfeld een uitspraak aan van zijn zeer gedreven coach Diego Simeone. De 46-jarige Argentijn is beroemd en berucht om zijn temperament, zijn wilskracht en zijn wil om ten koste van alles te winnen.

Volgens Torres zal Atlético dinsdagavond in München met man en macht de voorsprong van 1-0 verdedigen in de halve finales van de Champions League. "Maar we mikken niet alleen op een gelijkspel", verzekerde hij. "We spelen om te winnen, evenals Bayern. We zullen echt alles geven om de finale te halen."

Simeone liet in het midden of zijn veelgeprezen verdediger Diego Godin na een blessure zijn rentree kan maken. "We beschikken over vier sterke centrale verdedigers", sprak hij vol bravoure. "Of ik nerveus ben? Dat ben ik voor elk duel. We gaan voetballen met maar één doel: de zege."

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner