02.05.2016 19:32

Tuyp en Kwakman op tijd fit voor play-offs

Jack Tuyp (l.) haalt verwoestend uit tijdens de wedstrijd Almere City - FC Volendam. Lars Nieuwpoort kan niet blokken. (19-02-2016)
Jack Tuyp (l.) haalt verwoestend uit tijdens de wedstrijd Almere City - FC Volendam. Lars Nieuwpoort kan niet blokken. (19-02-2016)

In de uitwedstrijd tegen FC Oss mochten Jack Tuyp en Kees Kwakman al een halve wedstrijd mee doen, maar maandagavond keren beide ervaren spelers weer terug in de basis bij FC Volendam. Op bezoek bij MVV nemen ze de basisplaatsen over van Raoul Esseboom en Jordy Hilterman. Esseboom zit nog wel op de bank, Hilterman ontbreekt bij de wedstrijdselectie.

Voor Kwakman is dit seizoen niet geworden wat hij ervan had verwacht. Door blessureleed miste hij na de openingsfase van de competitie grote delen van dit seizoen, waardoor hij slechts tot veertien competitiewedstrijden voor Volendam wist te komen. Voor Tuyp was het seizoen met vierentwintig wedstrijden minder beroerd, maar de acht treffers dit seizoen zullen voor hem toch ook niet geheel bevredigend aanvoelen.

Bij MVV zijn Hawbir Moustafa en Daryl Werker op het laatste moment toch wedstrijdfit bevonden. Beide spelers waren lange tijd een onzekerheid bij de thuisploeg, maar staan maandagavond om acht uur toch gewoon aan de aftrap in De Geusselt.

De wedstrijd is vanaf 20.00 uur hier LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner