05.05.2016 15:53

De Boer gaat niet bellen met huurlingen bij PEC

Frank de Boer hoopt aanstaande zondag met Ajax zijn vijfde landstitel als trainer van de Amsterdammers binnen te halen. Op bezoek bij De Graafschap lijkt een overwinning genoeg om de schaal in ontvangst te mogen nemen. PSV neemt het tegelijkertijd op tegen PEC Zwolle, waar Ajax-huurlingen Sheraldo Becker en Queensy Menig onder contract staan.

Toch is een uitglijder van concurrent PSV handig meegenomen voor Ajax. De Eindhovenaren hebben evenveel punten, maar het doelsaldo van de Ajacieden is beter (zes goals). De Boer rekent op Becker en Menig, maar het duo hoeft geen telefoontje van de Ajax-trainer te verwachten.

"Ik ga de Ajax-huurlingen die bij PEC spelen niet opbellen. Kenny Tete heeft volgens mij goed contact met Sheraldo Becker en Queensy Menig en die zal ze wel in hun oren fluisteren dat ze hun stinkende best moeten doen", aldus de trainer op de website van Ajax. 

Ajax is bij een overwinning op laagvlieger De Graafschap landskampioen. De Superboeren kunnen niet meer rechtstreeks degraderen en dus staat voor de ploeg van trainer Jan Vreman enkel nog de sportieve eer op het spel. PSV moet op bezoek bij PEC Zwolle een gat van zes doelpunten goedmaken of hopen op een uitglijder van de rivaal uit Amsterdam.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner