12.05.2016 18:15

De Boer wil met assistent naar volgende club

Hoofdtrainer Frank de Boer voert tijdens een training van Ajax overleg met assistent-trainer Orlando Trustfull. (18-03-2016)
Hoofdtrainer Frank de Boer voert tijdens een training van Ajax overleg met assistent-trainer Orlando Trustfull. (18-03-2016)

Naast Frank de Boer vertrekt ook Orlando Trustfull bij Ajax. De 45-jarige Amsterdammer was dit seizoen een van de assistenten van de hoofdtrainer. Trustfull hoeft echter niet te vrezen voor zijn toekomst; De Boer is van plan om de oud-middenvelder mee te nemen naar zijn volgende club.

De Boer erkent dat Trustfull een moeizame relatie had met een van zijn andere assistenten, Dennis Bergkamp. "Maar het heeft totaal geen invloed op de spelers gehad en ook niet op mijn beslissing. Ik sta echter nog volledig achter het besluit om Trustfull toe te voegen aan de technische staf, om voor een frisse wind te zorgen", geeft de scheidende trainer aan bij Voetbal International.

De samenwerking tussen Trustfull en Bergkamp verliep niet soepel, maar De Boer is wel tevreden over de oud-speler van onder meer Feyenoord en Vitesse. "Ik ben ook nog altijd vastberaden om Orlando mee te nemen naar een volgende club."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner