12.05.2016 21:06

Matchwinner Lindgren: "Voel me in vorm en fit"

FC Groningen verliest met 2-0 op bezoek bij Ajax en dat zorgt voor teleurstelling bij Rasmus Lindgren. (26-09-2015)
FC Groningen verliest met 2-0 op bezoek bij Ajax en dat zorgt voor teleurstelling bij Rasmus Lindgren. (26-09-2015)

Rasmus Lindgren scoorde afgelopen weekend tweemaal tegen Heracles en was donderdagavond tijdens de play-offs opnieuw matchwinner. De aanvoerder was blij met zijn goal, maar zag dat er een hoop geluk bij kwam kijken.

"Ja hij viel weer goed. Als het kwaliteit was had ik er weer meer gemaakt. Ik had een beetje geluk", vertelde Lindgren lachend voor de camera's van FOX Sports na het play-off duel. Toch doet de verdediger annex middenvelder het de laatste tijd goed. "Ik voel me in vorm en goed fit."

De Zweed was blij met de goede overwinning. "Winst was belangrijk, maar we speelden niet goed", was hij kritisch. "De eerste goal in de eerste helft mag nooit gebeuren. Er is niets aan de hand. Etiënne (Reijnen, red.) ziet dat Wout Weghorst buitenspel staat en laat de bal lopen. Achteraf had Etiënne de bal weg moeten koppen."

Toch lag de minimale uitslag niet alleen aan het foutje in de defensie. "We waren slordig aan de bal. We konden meer creëren als we nauwkeuriger waren in de passing." De Zweed houdt desondanks vertrouwen in een goede afloop over twee wedstrijden. "We staan er goed voor. Het is wel een link resultaat. We moeten scherp blijven en de reeks voortzetten, dan speel je de finale."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner