14.05.2016 11:50

Promotiefavoriet NAC: "Nog lang niet gelopen"

Sjoerd Ars schreeuwt het uit van frustratie na een gemiste kans tegen FC Emmen. (15-02-2016)
Sjoerd Ars schreeuwt het uit van frustratie na een gemiste kans tegen FC Emmen. (15-02-2016)

Met een verrassende nederlaag in de tweede ronde van de play-offs moet NAC Breda in de returnwedstrijd tegen FC Eindhoven hard werken om alsnog promotie af te dwingen. Sjoerd Ars, clubtopscorer, heeft er echter veel vertrouwen in.

"Het is niet voor niks dat we balen, omdat we op deze manier verloren hebben, maar we moeten het nu allemaal niet te negatief gaan zien. Maandag al krijgen we de kans om dit te herstellen. Dan moeten we de schouders eronder zetten. Het is nog lang niet afgelopen", stelt de spits na de met 1-0 verloren wedstrijd tegen BN DeStem.

"Je weet dat je vooral moet voorkomen dat je niet met grote cijfers verliest. We hadden dus afgesproken vooral slim te spelen. En desnoods genoegen nemen met een 0-0 of 1-0-nederlaag als je voelt dat er toch niet meer inzit. Maar dat was volgens mij niet het geval. Als we het net even anders hadden aangepakt, had er meer ingezeten."

NAC Breda speelt 16 mei in eigen huis tegen FC Eindhoven en heeft dan minimaal één doelpunt nodig om verlenging af te dwingen. De winnaar van het tweeluik gaat door naar de derde ronde, waarin definitief om promotie/degradatie gevoetbald wordt.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner