20.05.2016 11:35

Van Gaal wil FA Cup winnen voor United-fans

Louis van Gaal wil met Manchester United voornamelijk de FA Cup winnen om de supporters te bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun gedurende het seizoen. Zaterdag moet het elftal van de Nederlander in de finale zien af te rekenen met Crystal Palace.

"Natuurlijk is het heel belangrijk voor de manager en zijn staf, maar het gaat in de eerste plaats om de club", vertelt de keuzeheer ter voorbeschouwing op het duel in de Engelse media. "Ik heb gelezen dat United de FA Cup in 2004 voor het laatst won, dus het is lang geleden. Ik denk dat het ook voor Manchester United een grote prijs is, zeker omdat het zo lang geleden is."

"We moeten eerst zien te winnen en dan kun je zeggen dat we de eerste prijs hebben gepakt sinds Alex Ferguson is vertrokken. Ik denk dat de fans zich drukker maken om de prijs dan ik. Een prijs is fantastisch voor de fans en wij willen hen die geven, omdat ze altijd achter ons hebben gestaan. Naar mijn mening waren ze er altijd, ze hebben ons nooit laten zitten. Zij verdienen de prijs meer dan wie ook."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner