20.05.2016 21:28

Achahbar geniet interesse van Eredivisieclubs

Anass Achahbar lijkt op weg naar de uitgang van de Kuip. De 22-jarige aanvaller van Feyenoord kwam in Rotterdam in het voorbije seizoen maar mondjesmaat aan spelen toe en staat in belangstelling van verschillende competitiegenoten.

Karim Achahbar, de broer en zaakwaarnemer van de spits, vertelt VI dat PEC Zwolle zich, net als een aantal andere Eredivisieclubs gemeld heeft voor zijn diensten. "PEC heeft zich bij mij gemeld, maar dat geldt voor meer clubs. Er is nog niets rond, als hij bij Feyenoord meer minuten kan maken is dat ook goed. Anass wil gewon spelen", aldus zijn belangenbehartiger. Tevens zei hij dat er belangstelling uit Italië en Spanje was. Italië zou Achahbar niet liggen en de Spaanse club in kwestie zou hem niet als basisspeler halen.

Achahbar heeft nog een contract tot de zomer van 2017 bij Feyenoord en een vertrek zou hem zwaar vallen. "Feyenoord en Real Madrid zijn droomclubs voor hem. Hij loopt hier al vijftien jaar rond, maar Anass is een rasvoetballer die wil spelen. Volgend jaar moet hij gewoon meer minuten maken", aldus Karim Achahbar. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner