20.05.2016 21:42

Vilhena gelaten na mislukte onderhandelingen

Tonny Vilhena blijft niet bij Feyenoord nadat onderhandelingen over een verlengde verbintenis op niets uitliepen. De middenvelder heeft zelf intussen al op dit nieuws gereageerd.

Tegenover VI reageerde de middenvelder vrij kalm op het nieuws. "Ik heb alleen maar een salaris gevraagd dat de meeste andere basisspelers bij Feyenoord ook verdienen. Dat wilden ze niet doen. Nou ja, dan niet. Ik had gezien mijn thuissituatie best overwogen te blijven, maar nu ga ik verder kijken. Ik lees ook dat mensen mij als geldwolf zien, maar dat ben ik niet. Kijk maar naar de salarissen bij Feyenoord. Ik hoef geen miljoenen, maar ook niet minder dan de andere jongens", aldus Vilhena tegen VI.

Nu is de taak aan hem om een nieuwe werkgever te vinden. Er zou veel interesse voor hem zijn, met name vanuit Duitsland en Zuid-Europa zou een aantal clubs naar zijn diensten hengelen. Vilhena spreekt de overtuiging uit dat hij een club zal weten te vinden waarbij hij zich naar een hoger niveau zal kunnen ontwikkelen. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner