25.05.2016 09:41

Bale verwacht geen kopie finale 2014

Eén van de spelers die bij de Champions League-wedstrijd tussen Manchester City en Real Madrid aan de aftrap staat, is uiteraard Gareth Bale. (26-04-2016)
Eén van de spelers die bij de Champions League-wedstrijd tussen Manchester City en Real Madrid aan de aftrap staat, is uiteraard Gareth Bale. (26-04-2016)

De Champions League finale komt steeds dichterbij. Real Madrid en Atlético Madrid maken zich op voor een spektakelstuk in Milaan. Volgens Gareth Bale is er geen favoriet aan te wijzen voor de eindstrijd.

"Diego Simeone denkt dat wij in de finale op de counter gaan spelen, maar de waarheid is dat zelfs wij als spelersgroep het niet weten. Deze finale zal anders zijn dan twee jaar geleden", begint Bale zijn verhaal in gesprek met Cadena COPE. In Lissabon was het destijds Real Madrid dat na verlenging er vandoor ging met de titel. "Als we de finale niet winnen, is dat voor ons net zo erg als op de laatste plaats eindigen." De aanvaller had enkele stevige uitspraken in gesprek met de radioshow. Zo zei hij dat geen enkele speler van Atlético Madrid basisspeler van dit Real Madrid zou zijn.

Ook Sergio Ramos kijkt in gesprek met de Spaanse radiozender, Cadena SER, vooruit naar de finale. De verdediger kreeg de vraag welke speler van Atlético hij het liefst niet zou willen zien in de finale. "Ik speel en win liefst tegen én van de beste spelers", zo benadrukte hij. "Ik hoop dat ze het sterkste elftal kunnen opstellen, maar Atlético als team baart mij zorgen. Als dat niet zo zou zijn, dan zou ik geen respect voor de spelers en Diego Simeone hebben. Maar als je een naam wil hebben, Antoine Griezmann. Een geweldige voetballer."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner