25.05.2016 19:31

FC Utrecht vreest voor vertrek van Barazite

Nacer Barazite (l.) lift zijn voet iets hoger dan opponent Rick Dekker. (12-05-2016)
Nacer Barazite (l.) lift zijn voet iets hoger dan opponent Rick Dekker. (12-05-2016)

FC Utrecht moet vrezen voor een vertrek van Nacer Barazite. Volgens de zaakwaarnemer van de aanvaller is er belangstelling uit de Premier League. Voor verdediger Timo Letschert is interesse uit de Bundesliga. 

Het huidige contract van Barazite loopt nog door tot medio 2017. De clubleiding van FC Utrecht heeft de aanvaller een aantal maanden geleden al een nieuwe contractaanbieding gedaan. "Hij staat daar wel voor open", vertelt zaakwaarnemer Alexander Bursac aan Voetbal International. "Maar Nacer wordt vrijdag 26 jaar, zijn beste jaren komen eraan en hij heeft een heel goed seizoen achter de rug. Er is interesse vanuit de Premier League, wordt die concreet? Over enkele weken zal er meer duidelijk zijn."

Letschert heeft nog een contract tot 2018, maar is vooralsnog niet van plan om die verbintenis tussentijds te verlengen. De onderhandelingen tussen club en speler zijn inmiddels zelfs gestaakt. "Het gaat hem niet worden", aldus zaakwaarnemer Dick van Burik. "Nu bekijken we twee opties: óf weg of blijven tegen dezelfde voorwaarden."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner