25.05.2016 21:45

Brands twijfelt over zijn toekomst bij NAC

Kevin Brands staat twee minuten in het veld en hij maakt meteen de gelijkmaker tegen Willem II. (19-05-2016)
Kevin Brands staat twee minuten in het veld en hij maakt meteen de gelijkmaker tegen Willem II. (19-05-2016)

Kevin Brands twijfelt over zijn toekomst bij NAC Breda. De middenvelder kwam dit jaar weinig aan spelen toe in de Jupiler League en wil niet nog zo'n seizoen meemaken. "De twijfel slaat toe", vertelt Brands.

De 28-jarige middenvelder kreeg, tot zijn eigen onbegrip, nauwelijks speeltijd onder Marinus Dijkhuizen. "Ik weet ook niet wat ik verkeerd heb gedaan", zegt Brands in gesprek met Omroep Brabant. "Onder Maaskant was ik even mijn plaats in het elftal kwijt omdat ik niet in vorm was. Dat begrijp ik en was ook terecht, maar daarna kwam ik terug. Bij Dijkhuizen ligt dat anders. Op mijn positie heeft bijna iedereen gespeeld. Naah, Seuntjens en Duarte. Iedereen behalve ik. Dat is toch raar?"

Het contract met de aanvallende middenvelder loopt nog door tot de zomer van 2017, maar Brands wil niet nog een seizoen op de bank plaatsnemen. "Ik heb het samen met mijn vrouw heel erg goed naar mijn zin in Breda, het is een fantastische club en ik wil heel graag blijven. Ik hoop dan ook dat ze volgend seizoen iets anders met me van plan zijn en dat ik weer belangrijk ben voor de club."

"Iedereen zal begrijpen dat ik niet zit te wachten op nog zo'n seizoen. Ik heb nog een contract voor een jaar, maar de twijfel slaat wel toe. Hier ben ik niet voor naar NAC gekomen. Ik denk dat er eens stevig gesproken moet worden", zo besluit Brands.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner