31.05.2016 21:10

Heracles Almelo lang door met keeperstrainer

Brian van Loo blijft ook de komende jaren verbonden aan Heracles Almelo als keeperstrainer. De oud-doelman van de club verlengde dinsdag zijn contract met vier jaar, tot medio 2020. Van Loo stopte in 2013 met zijn actieve keepersloopbaan.

De goalie, met een kleine honderd Eredivisie-wedstrijden op zijn cv, is sinds 2014 de keeperstrainer van de Heraclieden en doet dat dus naar alle tevredenheid. Van Loo begon zijn carrière in 1999 bij Heracles Almelo en vertrok in 2006 naar FC Groningen. Na zes jaar in het noorden van Nederland vertoefd te hebben, keerde hij terug op het oude nest, om een jaar later te stoppen.

"Er is vanuit de club waardering over mijn manier van werken. Het vierjarige contract voelt als beloning voor de afgelopen twee seizoenen, waarin ik prettig heb kunnen werken. In de komende jaren kan ik mijzelf verder ontwikkelen.  Wat mij daarin aanspreekt is de veelzijdigheid van mijn functie. Ik train niet alleen de keepers, maar maak echt onderdeel uit van de technische staf", stelt Van Loo op de clubwebsite van Heracles Almelo.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner