01.06.2016 16:17

Sevilla ziet clubicoon Reyes vertrekken

José Antonio Reyes toont de beker aan het publiek na afloop van het Europa League-duel Liverpool - Sevilla (18-05-2016).
José Antonio Reyes toont de beker aan het publiek na afloop van het Europa League-duel Liverpool - Sevilla (18-05-2016).

José Antonio Reyes gaat Sevilla verlaten. De Spanjaard had weliswaar nog een contract voor één seizoen bij Sevilla, maar de Spaanse club heeft woensdag het vertrek van de routinier wereldkundig gemaakt.

Het is de tweede keer in zijn carrière dat Reyes Sevilla gaat verlaten. Reyes groeide op bij Sevilla, maar vertrok in januari 2004 naar Arsenal. Reyes gold als een groot talent, maar zijn periode in Londen was wisselvallig. In 2006 vertrok Reyes van Arsenal naar Real Madrid, daarna zou de vleugelaanvaller ook nog voor Atlético Madrid en Benfica spelen.

In januari 2012 keerde Reyes terug bij Sevilla. De Spaanse club won met Reyes drie keer op rij de Europa League, maar het afgelopen seizoen mocht Reyes slechts twee keer speelminuten maken in de Europa League. In de competitie kwam Reyes tot 24 competitiewedstrijden en volgens AS staat Reyes op het punt om een contract bij Galatasaray te tekenen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner