03.06.2016 20:15

Roda JC maakt aanblijven talenten officieel

Vincent Vermeij (r.) wordt tijdens de play-offwedstrijd tussen MVV en De Graafschap kort gedekt door Daryl Werker. (13-05-2016)
Vincent Vermeij (r.) wordt tijdens de play-offwedstrijd tussen MVV en De Graafschap kort gedekt door Daryl Werker. (13-05-2016)

Roda JC gaat het nieuwe Eredivisie-seizoen in met Daryl Werker, Nick Wolters en Tim Blättler. De drie talenten hebben allemaal hun handtekening gezet onder een eenjarig contract gezet. Werker keert hierdoor terug na zijn huurperiode bij MVV.

Van de drie spelers heeft Werker de meest ervaring. De mandekker werd in 2013 al bij de selectie van Roda JC gehaald, maar speelde het laatste half jaar op huurbasis in Maastricht. Hier speelde hij dertien wedstrijden in de Jupiler League, terwijl hij ook actief was in de play-offs voor promotie. 

Tim Blättler werd afgelopen seizoen bij de selectie van Roda JC gehaald, hij kwam uiteindelijk tot twee optredens in de Eredivisie. Voor zijn periode bij de Limburgers speelde hij een kleine dertig Topklasse-wedstrijden in dienst van de amateurs van EVV. Keepers Wolters wacht nog op zijn debuut bij Roda JC.

Vorige maand gaf Roda JC al wat duidelijkheid rondom de contracten in het volgende seizoen, toen werd de verlengingen van Werker, Wolters en Blättler al aangekondigd. Vrijdag werden de handtekeningen onder het contract gezet.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner