05.06.2016 21:38

Rusland raakt Denisov kwijt voor EK

Rusland heeft een week voor de start van het EK een fikse tegenvaller gekregen. Middenvelder Igor Denisov, een vaste waarde in het elftal van trainer Leonid Sloetski, liep zondag in de oefeninterland tegen Servië een hamstringblessure op.

"Het ziet er serieus uit, waarschijnlijk hebben we een vervanger nodig", zei Sloetski. "We hebben al een andere speler op het oog die ook op zijn positie speelt."

De 32-jarige middenvelder van Dinamo Moskou moest zich kort na rust laten vervangen in het Stade Louis II van Monaco. De oefeninterland eindigde in 1-1. Artem Dzjoeba bracht de Russen in de 85e minuut op voorsprong, maar drie minuten later zorgde Aleksandar Mitrovic voor de gelijkmaker. Rusland opent het EK zaterdag in het Stade Vélodrome van Marseille tegen Engeland en speelt daarna tegen Slovenië (15 juni) en Wales (20 juni).