09.06.2016 11:08

Heerenveen neemt Hamstra over van Vitesse

Gerry Hamstra is definitief de nieuwe technisch manager van sc Heerenveen. Hamstra komt over van Vitesse, waar hij hoofd jeugdopleiding was, en tekent in Friesland een contract voor drie seizoenen. Hamstra is de opvolger van Hans Vonk.

"Gerry heeft zeer veel ervaring in de voetbalwereld", aldus algemeen directeur Luuc Eisenga op de clubsite van de Friezen. "Hij heeft bij de jeugd van Vitesse bewezen wat hij kan. Daar is in zijn periode als hoofd jeugdopleiding veel talent doorgebroken. We zijn ervan overtuigd dat we met Hamstra een echt voetbaldier binnenhalen die ook hier het beste uit onze mogelijkheden kan halen."

Hamstra heeft zin in zijn nieuwe avontuur. "Ik heb ontzettend veel zin in deze uitdaging. Heerenveen is een prachtige club met een mooi stadion en een zeer trouwe aanhang. De visie en de missie van de club sluiten aan bij mijn ambities. Ik voel veel vertrouwen van de clubleiding en ben ervan overtuigd dat we hier met het juiste beleid weer mooie dingen kunnen laten zien", aldus Hamstra.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner