09.06.2016 22:16

Manager Hamstra: "Het voelde meteen goed"

Gerry Hamstra is meer dan blij met zijn overstap naar sc Heerenveen. De kersverse technisch manager van de Friezen had het als hoofd jeugdopleiding naar zijn zin bij Vitesse, maar kon de verleiding van sc Heerenveen niet weerstaan.

"Het voelde meteen goed. Daar gaat het om, als er een club komt moet je er wel een gevoel bij hebben. Soms is dat niet te definiëren, maar in dit geval wel", stelt de nieuwe beleidsbepaler op de website van zijn nieuwe werkgever. Hamstra geeft meteen een kijkje in zijn werkwijze, die heel persoonlijk en levendig is. "Ik werk intensief samen, hecht aan mensen. Ik geloof dat je een relatie met mensen moet opbouwen om iets te kunnen realiseren."

"In deze tijd van social media hebben mensen soms al moeite om goedemorgen te zeggen. Ik heb de stelregel dat als een mail langer is dan vijf zinnen, ik hem niet beantwoord. Bel me dan, of loop even bij me binnen. Als de deur van mijn kantoor open staat, kan iedereen binnen lopen. Als technisch manager moet ik een spoor uitzetten, duidelijk zijn en leiding geven, maar we doen het samen. Duidelijkheid is echter het toverwoord. Iedereen moet weten waar hij aan toe is."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner