12.06.2016 15:58

Suárez licht gedrag in Copa América toe

Luis Suárez heeft zijn gedrag langs de lijn tijdens het duel in de Copa América tussen Uruguay en Venezuela (0-1) nog eens nader toegelicht. De steraanvaller van FC Barcelona liet tijdens de wedstrijd zijn ongenoegen blijken omdat hij niet mocht invallen en weer plaats moest gaan nemen op de bank.

De aanvaller lichtte zijn gedrag toe in gesprek met de Spaanse krant Marca. "Ik wil benadrukken dat veel dingen die over mij gezegd zijn niet waar zijn", zegt Suárez. "Het komt voort uit machteloosheid. Je wilt je land helpen en je kunt het niet. Het was niets tegen de coach." Uruguay keek op het moment dat Suárez zijn ongenoegen liet blijken tegen een 0-1 achterstand aan. De stand zorgde er later voor dat Uruguay werd uitgeschakeld in het toernooi.

"Ik wist dat ik niet kon spelen, ook al stelde ik mezelf beschikbaar. Ik ben Tabárez juist dankbaar dat hij me niet heeft ingebracht. Deze spierblessure is erg misleidend. Je voelt je goed en na een minuut voel je die spier ineens weer trekken." Suárez gaf nog wel aan dat het onzin was dat Barcelona hem had verboden in actie te komen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner