13.06.2016 11:59

RKC Waalwijk haalt Vrede bij technische staf

Assistent-trainer Regillio Vrede (r.) gaat tijdens het trainingskamp van Roda JC het gesprek aan met Willem Ofori (l.). (04-01-2016)
Assistent-trainer Regillio Vrede (r.) gaat tijdens het trainingskamp van Roda JC het gesprek aan met Willem Ofori (l.). (04-01-2016)

Regillio Vrede heeft een kleine week nadat hij te horen kreeg dat hij moest vertrekken bij Roda JC een nieuwe werkgever gevonden. RKC Waalwijk haalt de oud-verdediger terug naar Brabant, waar hij een contract voor twee seizoenen tekent als assistent-trainer.

Roda JC wil in het nieuwe seizoen nog maar met één assistent-trainer bij het eerst elftal werken en daarom was er bij de Eredivisionist geen plek meer voor Vrede, die zijn profcarrière begon bij RKC Waalwijk. "We zijn enorm blij dat we Regillio aan ons hebben weten te binden", stelt algemeen directeur Remco Oversier dan ook op de clubwebsite van de Brabanders. Ook Vrede zelf is blij met zijn terugkeer naar Waalwijk.

"Ik heb eerder enkele geweldige jaren gehad bij RKC Waalwijk, dus het gevoel was eigenlijk direct goed. Ik zie het als een mooie uitdaging om de club na enkele zware jaren weer te helpen, door te gaan strijden voor prijzen en zo proberen terug te keren naar het niveau waar zij thuis hoort. Met de waardering en het warme gevoel dat ik krijg van de club, deze staf, de huidige selectie en de versterkingen die er nog bij zullen komen heb ik er alle vertrouwen in dat we een mooi seizoen tegemoet gaan. Ik kijk er naar uit om hier aan de slag te gaan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner