17.06.2016 09:18

"De reputatie van Koeman spreekt voor zich"

Everton-linksback Leighton Baines staat klaar voor een vrije trap tijdens het competitieduel met Norwich City. (15-05-2016)
Everton-linksback Leighton Baines staat klaar voor een vrije trap tijdens het competitieduel met Norwich City. (15-05-2016)

De spelers van Everton zijn zeer blij met de aanstelling van Ronald Koeman als nieuwe hoofdtrainer. Koeman is onder meer in de ogen van verdediger Leighton Baines een geweldige aanwinst voor de club uit Liverpool.

"Dit is waar we met z'n allen op zaten te wachten. Hierop hebben we geanticipeerd. Zijn komst is heel goed ontvangen binnen de spelersgroep, werkelijk iedereen zat hierop te wachten. Het wordt een interessante zomer voor de club. De aanstelling van een nieuwe manager betekent dat er voor iedereen weer kansen liggen", vertelt de linksback aan The Sun.

"De reputatie van Koeman spreekt voor zich. Hij was natuurlijk een absolute topspeler en hij bewandelt nu hetzelfde pad als manager. Koeman heeft geweldig werk verricht bij Southampton, het was een moeilijke baan gezien de spelers die hij verloor. Hij heeft het ongelooflijk goed gedaan daar en ik denk dat onze voorzitter hem daarom als manager wilde hebben."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner