21.06.2016 20:08

Tsjechië start met Necid, Turkije mist Özyakup

Tomáš Necid heeft een basisplaats gekregen van de Tsjechische bondscoach Pavel Vrba tijdens het EK-duel met Turkije. Bij de Turken ontbreekt Oğuzhan Özyakup in de basisopstelling van de Turkse bondscoach Fatih Terim.

Tsjechië begint dinsdagavond met vier wijzigingen in vergelijking tot het EK-duel met Kroatië (2-2). Tomáš Rosický is geblesseerd en zal dit toernooi niet meer spelen, maar ook David Limberský, Jiří Skalák en David Lafata zijn hun basisplaats kwijt. Necid, oud-speler van PEC Zwolle, keert terug in de basisopstelling. Ook Daniel Pudil, Bořek Dočkal en David Pavelka mogen starten van bondscoach Vrba.

De Turkse bondscoach Terim laat dinsdagavond Arda Turan, ondanks het feit dat hij tijdens het EK-duel met Spanje (3-0 nederlaag) werd uitgefloten door het eigen publiek, gewoon starten. De in Nederland geboren Özyakup is zijn basisplaats echter kwijt, terwijl ook Hakan Çalhanoğlu en Caner Erkin niet starten tegen Tsjechië. Ismail Köybaşı, Volkan Sen en het grote talent Emre Mor krijgen het vertrouwen van de Turkse bondscoach.

De wedstrijd is LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner