24.06.2016 13:30

Boymans bedankt fans: "Nog steeds kippenvel"

Ruud Boymans is iedereen bij FC Utrecht dankbaar voor het vertrouwen van de afgelopen periode. De spits maakte vrijdag bekend over te stappen naar Al Shabab Al Arabi uit de Verenigde Arabische Emiraten. Daar is Fred Rutten de nieuwe hoofdtrainer.

"Ik wil FC Utrecht en alle supporters bedanken voor mijn schitterende tijd bij FC Utrecht", schrijft de aanvaller op zijn eigen Facebook-pagina. "Het was een moeilijke beslissing om Utrecht te verlaten, maar dit was voor zowel Utrecht als voor mij het moment om te vertrekken."

"Mijn tijd bij FC Utrecht heb ik beleefd als een van de hoogtepunten van mijn carrière. Ondanks veel blessureleed heeft de club mij altijd gesteund. In deze korte periode van twee jaar heb ik me echt thuis gevoeld. Ik krijg nog steeds kippenvel van mijn warming-up tegen Ajax."

"Hoe ik door het thuispubliek ontvangen werd na een jaar geblesseerd te zijn, zal ik altijd blijven herinneren. Ik heb genoten van elke minuut en gestreden voor elke meter. Ook al zag het er weleens onbeholpen uit. Elk doelpunt wat ik voor deze club gemaakt heb, zal ik koesteren."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner