25.06.2016 10:17

Nani: "Ben er zeker van dat Ronaldo nu los is"

Ook Nani viel op dat het rond de Portugezen momenteel maar over één man gaat: Cristiano Ronaldo. De aanvaller zag de sterspeler twee keer scoren tegen Hongarije (3-3) en gelooft dat de vedette van Real Madrid nu los is.

"Iedereen weet waartoe Ronaldo in staat is", begon de linksbuiten. "In iedere minuut van een wedstrijd kan hij het duel omgooien. Ik ben er honderd procent zeker van dat Ronaldo nu los is. En dat hij meer doelpunten gaat maken, daar ben ik ook van overtuigd." 

"Eigenlijk kan niemand wat van hem zeggen", ging de aanvaller van Fenerbahçe verder tijdens de persconferentie. "Hij is en blijft een fantastische speler. Juist toen iedereen over hem aan het praten was, heeft hij het laten zien. Hij heeft ze allemaal stil gekregen."

De Portugees heeft vertrouwen in een goede afloop tegen de stugge Kroaten. "Wij moeten geloven dat we ieder team kunnen verslaan. 'Natuurlijk wordt het lastig tegen Kroatië, dat ook nog eens een dag meer rust heeft gehad. Maar ons geloof blijft", aldus Nani.

De clash tussen Portugal en Kroatië staat zaterdagavond 21:00 uur op het programma.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner