29.06.2016 16:05

Concurrent Rekik verlaat Marseille transfervrij

Nicolas N'Koulou heeft balbezit tijdens het competitieduel Angers - Olympique Marseille (01-05-2016).
Nicolas N'Koulou heeft balbezit tijdens het competitieduel Angers - Olympique Marseille (01-05-2016).

Nicolas N'Koulou is vanaf aankomend seizoen speler van Olympique Lyon. De verdediger tekent in Lyon een contract voor vier seizoenen en komt transfervrij over van Olympique Marseille.

De leegloop bij Olympique Marseille blijft aanhouden. De Franse club eindigde het afgelopen seizoen op een teleurstellende dertiende plaats en ziet de ene na de andere speler vertrekken. N'Koulou was transfervrij en kiest nu voor Olympique Lyon. Het grote talent Benjamin Mendy tekende onlangs al een contract bij AS Monaco, terwijl Karim Rekik ploeggenoot Michy Batshuayi waarschijnlijk ziet vertrekken naar Chelsea.

"De ambities van Lyon spreken mij aan en ik ben ontzettend blij dat ik hier mag komen spelen", aldus N'Koulou op de clubsite van Olympique Lyon. "Ik zal het shirt van Olympique Lyon met trots dragen en ik hoop dat we mooie dingen gaan bereiken met dit team", aldus N'Koulou, die bij Olympique Lyon wederom met rugnummer 3 gaat spelen. "Nummer 3? Dat is een verwijzing naar mijn familie. Ik ben het laatste kind in een gezin van drie."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner