01.07.2016 14:31

PSV lijkt naast 'dure' Lombaerts te grijpen

Nicolas Lombaerts in een stevig duel om de bal met Gareth Bale tijdens een EK-kwalificatieduel tussen België en Wales. (12-06-2015)
Nicolas Lombaerts in een stevig duel om de bal met Gareth Bale tijdens een EK-kwalificatieduel tussen België en Wales. (12-06-2015)

De komst van Nicolas Lombaerts naar PSV lijkt van de baan. Volgens technisch manager Marcel Brands is kans dat de verdediger volgend seizoen in Eindhoven speelt klein.

"Ik hoor nu bedragen van vele miljoenen. Die kunnen wij met PSV niet betalen", stelt een duidelijke Brands in gesprek met Voetbal International. Door de belangstelling van meerdere clubs, waaronder RSC Anderlecht en FC Schalke 04, wordt de prijs van de Belgische verdediger flink opgedreven. "Lombaerts wordt zo een mission impossible", aldus Brands. De 31-jarige Lombaerts heeft nog een tot 2018 doorlopend contract, maar heeft aangegeven dichterbij huis te willen gaan voetballen.

PSV is op zoek naar een vervanger voor Jeffrey Bruma, die deze week de overstap maakte naar VfL Wolfsburg. De Eindhovenaren zagen in Lombaerts een ervaren en betaalbare opvolger voor Bruma, maar lijken niet van plan een hoge transfersom over te maken naar Zenit. Wanneer Brands er niet in slaagt een nieuwe centrale verdediger te contracteren, is ook Nicolas Isimat-Mirin een optie. De Fransman moest het dit seizoen vooral doen met een plaats op de Eindhovense bank. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner