05.07.2016 11:37

Van Haaren hoopt op contract bij Dordrecht

Ricky van Haaren (l.) komt te laat bij Jairo Riedewald (r.) tijdens het competitieduel FC Dordrecht - Ajax (17-05-2015).
Ricky van Haaren (l.) komt te laat bij Jairo Riedewald (r.) tijdens het competitieduel FC Dordrecht - Ajax (17-05-2015).

Ricky van Haaren hoopt een contract te verdienen bij FC Dordrecht. De middenvelder is momenteel - samen met nog drie andere spelers - op proef bij de club uit de Jupiler League.

Van Haaren, die jeugdopleiding van Feyenoord doorliep, had tot voor kort nog een contract bij het Turkse Şanlıurfaspor, maar de middenvelder liet onlangs zijn contract ontbinden. De 25-jarige Rotterdammer is daardoor transfervrij en kan op ieder moment een contract bij een andere club tekenen. Van Haaren stond tijdens het seizoen 2014/2015 onder contract bij FC Dordrecht, maar besloot om een jaar geleden naar het Roemeense Dinamo Boekarest te vertrekken. Na een half jaar verruilde hij Roemenië voor Turkije.

Van Haaren, die naast Feyenoord en FC Dordrecht in Nederland ook speelde voor ADO Den Haag en VVV-Venlo, is niet de enige speler die op dit moment een contract af probeert te dwingen bij FC Dordrecht. Ook de Belgische centrale verdediger Alexander Embrechts, de Belgische aanvaller Lionel Makondi en spits Nick Hak proberen een contract af te dwingen in Dordrecht.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner