15.07.2016 10:23

'NAC Breda wil proefspelers aan zich binden'

Alexander Corryn probeert het overzicht te houden tijdens de wedstrijd van Sporting Lokeren tegen AA Gent. (17-12-2014)
Alexander Corryn probeert het overzicht te houden tijdens de wedstrijd van Sporting Lokeren tegen AA Gent. (17-12-2014)

Fabian Sporkslede en Alexander Corryn staan op het punt een contract te ondertekenen bij NAC Breda. De twee spelers waren de afgelopen dagen op proef bij de Jupiler League-club.

Volgens BN/De Stem is NAC zeer tevreden over de spelers. Het tweetal staat zelf ook open voor een overstap naar Breda. Sporkslede verruilde Ajax eerder voor Chievo, waarna hij uitgeleend werd. "Toen heb ik een andere beslissing genomen. Nu wil ik continuïteit in Nederland. Het bevalt mij prima bij NAC. Het is een positieve en jonge groep die aanvallend wil voetballen."

"Er is ook interesse vanuit België, maar mijn voorkeur gaat uit naar NAC", voegt Corryn toe. "Het is een toffe groep en vanaf de eerste dag zijn de trainers met me bezig. Ik ben hier graag. Daarbij ken ik NAC al een beetje, omdat ik bij Lokeren heb gespeeld. Die supporterskernen van beide clubs hebben een vriendschappelijke relatie."

Op dit moment staat Corryn nog onder contract bij KV Mechelen. "Tussen de trainer en mij is er geen klik. Het is nu afwachten wat NAC wil."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner