16.07.2016 22:25

Westermann ziet wat verbeterpunten bij Ajax

Als nieuweling moet Heiko Westermann de kar gaan trekken bij Ajax. De verdediger is de speler met veruit de meeste wedstrijden achter zijn naam en zaterdag maakte hij zijn officieuze debuut in het shirt van de Amsterdammers. Als linksback speelde de Duitser tegen het Russische Krylia Sovetov.

"Het was mijn eerste wedstrijd in het shirt van Ajax dus dat zorgt voor een goed gevoel", stelt Westermann op de clubwebsite van zijn nieuwe werkgever. Ajax ging met 1-2 onderuit tegen de Russen en Westermann zag dan ook dat het beter kan in de formatie van de Amsterdammers.

"Ons elftal is technisch zeer goed, alleen we moeten de komende weken nog iets slimmer omgaan met bepaalde situaties. Het is een jonge selectie maar en we gaan keihard aan de slag om er te staan tijdens de Champions League-wedstrijden", kijkt Westermann alvast vooruit naar de duels met PAOK Saloniki.

Ajax werd deze week in de derde voorronde van de Champions League gekoppeld aan de Grieken. Bij winst in het tweeluik is de club uit de hoofdstad verzekerd van Europees voetbal, alhoewel het dan bij een verliesbeurt in de play-offs genoegen moet nemen met een plek in de groepsfase van de Europa League. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner