22.07.2016 21:42

Batshuayi: "Perfecte relatie met de trainer"

Michy Batshuayi is nu al te spreken over de trainerscapaciteiten van zijn trainer Antonio Conte. De Belgische aanvaller is overtuigd van de wijze waarop de Italiaanse coach het spelletje probeert over te brengen bij Chelsea.

"Ik heb een perfecte relatie met de trainer", is Batshuayi lovend over de verstandhouding tussen zijn persoon en de coach. Zowel de Belg als de Italiaan zijn deze zomer nieuw bij Chelsea, maar veel tijd om aan elkaar te wennen hebben ze niet nodig. "Het voelt alsof ik nu al een enorme ontwikkeling doormaak onder hem", meent de aanvaller. 

Onder Conte verwacht de van Olympique Marseille overgekomen spits nog stappen te kunnen maken. "Ik ben nog altijd maar 22 jaar en ben erg blij dat een geweldige coach als hem mij beter kan maken." De oefensessies onder leiding van Conte zijn wel een stuk zwaarder dan hij gewend was.

"De trainingen zijn heel tactisch en fysiek. Het is een ander niveau", vervolgt Batshuayi. Het is anders dan wat ik ooit heb ervaren, omdat je echt honderd procent geconcentreerd moet zijn in elke sessie. Dat is erg goed voor mij. Iedereen in de groep heeft mij het gevoel gegeven dat ik hier thuis ben."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner