25.07.2016 16:02

Van Eijden hoopt PAS Giannina te halen

Rens van Eijden (r.) knuffelt Robert Mühren (l.) tijdens het oefenduel AZ Alkmaar - FC Volendam (09-07-2016).
Rens van Eijden (r.) knuffelt Robert Mühren (l.) tijdens het oefenduel AZ Alkmaar - FC Volendam (09-07-2016).

Rens van Eijden doet er alles aan om de wedstrijd tegen PAS Giannina te halen. Donderdagavond speelt AZ Alkmaar in de derde voorronde van de Europa League tegen de Griekse club, maar Van Eijden liep onlangs een gebroken neus op.

"Er wordt nu alles op alles gezet om dat te halen", doelt Van Eijden op de wedstrijd tegen de Grieken. "Ik ga vanmiddag naar Waalwijk om een speciaal masker aangemeten te krijgen. Hopelijk is alles op tijd in orde om te spelen. Ik ga ervanuit dat ik het haal. Ik voelde natuurlijk een flinke klap en wist eigenlijk direct dat het niet goed was. Ik was bang dat ik er lang uit zou zijn. Op zich valt het mee."

"Het enige nadeel is dat ik zes weken met een masker moet spelen", vervolgt Van Eijden op de clubsite van AZ. "Of dat fijn is, is altijd de vraag. Maar liever dit dan iets met m'n been. We hebben eindelijk een hartstikke voorbereiding gehad. Dan loop je tegen zo'n elleboog aan. Dat is natuurlijk gigantisch zuur. Maar ik ben blij dat we nu om het echie gaan spelen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner