25.07.2016 21:57

Ivić en PAOK Saloniki zijn klaar voor Ajax

Voor Vladimir Ivić kan de wedstrijd Ajax - PAOK Saloniki niet snel genoeg beginnen. De trainer van de Grieken voelt dat zijn spelers klaar zijn voor de confrontatie in de derde voorronde van de Champions League. De ploegen staan dinsdag tegenover elkaar in de Amsterdam ArenA.

PAOK Saloniki wist via de play-offs in Griekenland Champions League-voetbal te bewerkstelligen, tegen Ajax kan alvast een plek in de Europa League worden bemachtigd. "We hebben keihard gewerkt om hier te komen. Mijn spelers zijn er klaar voor en ik geloof in hen", stelt Ivić op de persconferentie voorafgaande aan het duel in Nederland.

"We zullen slim moeten opereren om te krijgen wat we willen. We moeten geconcentreerd spelen en geen domme fouten maken. Details geven vaak de doorslag in dit soort duels", beseft de Serviër, die een half jaar trainer is van PAOK Saloniki en zijn voetbalcarrière in 2012 afsloot bij de Griekse club. 

Dinsdag om 20.45 begint de wedstrijd tussen Ajax en PAOK Saloniki, een week later volgt de return in Griekenland. De winnaar van het tweeluik plaatst zich voor de play-offs van de Champions League en is dan nog maar één ronde verwijderd van de groepsfase.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner