26.07.2016 09:48

Heracles kijkt uit naar Europees avontuur

In Almelo kijkt men uit naar het aanstaande avontuur in Europa. Donderdagavond speelt Heracles Almelo in eigen huis tegen FC Arouca, terwijl een week later de return in Portugal op het programma staat.

"Ik merk dat het enthousiasme enorm is", aldus Nico Jan Hoogma, algemeen directeur van Heracles Almelo, tegenover De Telegraaf. "Dit is één groot avontuur, voor iedereen. Er zijn inmiddels 8500 kaarten verkocht, we hopen dat het ondanks de vakantie goed vol zit donderdag. En volgende week gaan er 700 Heracles-supporters naar Portugal. Dat vinden wij heel bijzonder. Iedereen wil dit meemaken. We willen zo goed mogelijk voor de dag komen en ons als club profileren in Europa."

Het avontuur in Europa wordt in de groepsfase pas financieel aantrekkelijk. "Ik vind dat we er alles aan moeten doen om dat te halen", vervolgt Hoogma. "We proberen het team zo goed mogelijk te faciliteren. Natuurlijk zijn we trots op wat we bereikt hebben, maar we moeten ook niet te veel achteromkijken. Het verleden telt niet meer, nu willen we winnen ook. De blik moet op de komende wedstrijden en daarin moeten we het maximale uit onszelf halen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner