28.07.2016 10:48

Fàbregas baalt van rode kaart: "Was wat laat"

Cesc Fàbregas verlaat het veld nadat hij de rode kaart heeft gekregen tijdens het oefenduel Chelsea - Liverpool (27-07-2016).
Cesc Fàbregas verlaat het veld nadat hij de rode kaart heeft gekregen tijdens het oefenduel Chelsea - Liverpool (27-07-2016).

Cesc Fàbregas baalt van het feit dat hij rood kreeg tijdens het oefenduel Chelsea - Liverpool (1-0) voor een overtreding op Ragnar Klavan, maar de Spaanse middenvelder weet dat hij te laat was. Fàbregas denkt echter dat hij in de Premier League was weggekomen met deze overtreding.

Fàbregas vond dat de scheidsrechter geen sterke wedstrijd floot. "Als je zag waar de scheidsrechter allemaal een gele kaart voor gaf, is het misschien logisch dat hij hier rood voor gaf", zei de Spaanse middenvelder na afloop van het vriendschappelijke duel. "Maar ik denk dat je hier in de Premier League wel mee weg zou komen."

"Ik was wat laat, maar was vastberaden de bal te winnen", vervolgde een schuldbewuste Fàbregas. "Het was een harde tackle, dus ik accepteer de straf. Ook in de voorbereiding willen we iedere wedstrijd winnen, dan het gaat er fel aan toe. Maar de scheidsrechter gaf echt overal een kaart voor."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner