29.07.2016 10:17

Te Wierik vreest: "Ik voelde wat knakken"

Mike te Wierik (l.) probeert Adilson Goiano (r.) met een lichaamsschijnbeweging op het verkeerde been te zetten. (28-07-2016)
Mike te Wierik (l.) probeert Adilson Goiano (r.) met een lichaamsschijnbeweging op het verkeerde been te zetten. (28-07-2016)

Mike te Wierik heeft een vervelende smaak overgehouden aan het Europese debuut van Heracles Almelo. Te Wierik moest in de slotfase geblesseerd naar de kant. Tot overmaat van ramp zag hij opponent FC Arouca in de laatste minuut de 1-1 maken.

"Ik raakte Jaroslav Navratil in het voorbijgaan, toen ik op de grond kwam voelde ik wat knakken. Vervolgens lukte het niet meer om te kunnen sprinten", legt Te Wierik uit aan Twentesport. "Ik ben na de wedstrijd meteen behandeld. Vrijdag zullen we foto's maken en dan maar hopen dat het allemaal meevalt met de blessure."

De centrale verdediger baalt enorm van het resultaat tegen de Portugese tegenstander. "Eigenlijk was er tijdens de wedstrijd voor ons geen vuiltje aan de lucht. We hadden zeker drie keer moeten scoren. Dan is het natuurlijk klote dat het maar 1-0 staat en je alsnog een doelpunt tegen krijgt. We zullen er daar in elk geval opnieuw volle bak voor gaan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner