30.07.2016 11:31

'Leicester City doet Mahrez laatste megabod'

Riyad Mahrez (r.) viert een feestje met Jamie Vardy (l.) na het scoren van de 0-1 voor Leicester City. (19-03-2016)
Riyad Mahrez (r.) viert een feestje met Jamie Vardy (l.) na het scoren van de 0-1 voor Leicester City. (19-03-2016)

Om Riyad Mahrez te behouden wil Leicester City ontzettend ver gaan. De landskampioen van Engeland ziet dat er van meerdere kanten getrokken wordt aan de sterkhouder en heeft een aanbieding gedaan waarbij Mahrez zijn salaris in één klap verdubbeld.

Het is vooral Arsenal dat gelinkt wordt aan Mahrez. Met een bod van vijftig miljoen euro hopen de Gunners de Algerijn los te weken bij de Foxes, maar die zijn dus van plan om de huid duur te verkopen. Volgens Engelse media kan Mahrez na het accepteren van het nieuwe contract zo'n 118.000 euro per week verdienen. Dat komt neer op zo'n zes miljoen euro per jaar.

Eerder deed Leicester City topscorer Jamie Vardy al een dergelijke aanbieding, de spits ging akkoord. Een andere sterkhouder uit het sprookjesseizoen van de club, N'Golo Kanté, is inmiddels wel vertrokken. De Franse krachtpatser kon de interesse van Chelsea niet weerstaan. Leicester City moet nog even strijden om de spelersgroep bij elkaar te houden, op 7 augustus gaat het seizoen voor de club officieel van start. Manchester United is dan de tegenstander in de Community Shield.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner