30.07.2016 16:56

Belg in zijn nopjes bij 'professioneel' PSG

Thomas Meunier verdiende door een prima EK een transfer naar Paris Saint-Germain. De Belgische rechtsback verliet hiervoor Club Brugge, maar hij heeft hier nog geen seconde spijt van.

"Er is een groot verschil tussen Paris Saint-Germain en mijn vorige club. Dit is een openbaring, het voelt als een nieuwe wereld en dat merk je zelfs tijdens deze tour in de Verenigde Staten. Er is hier sprake van een extreme professionaliteit en manier van organiseren en dat is een geweldige ontdekking", vertelt de verdediger tijdens een persconferentie. 

"Als een club als PSG aanklopt, hoef je niet lang te twijfelen", gaat hij verder. "Je kan jezelf een paar vragen stellen, maar het leven draait om keuzes maken en je mag nergens spijt van hebben. Ik ben heel blij dat ik nu bij één van de vijf beste teams van Europa zit."

"Ik kon het niet weigeren, je stuurt een club als PSG niet weg. Door mijn fysiek kan ik veel rennen en ik ben aanvallend gezien net zo goed als verdedigend, aangezien ik vroeger als aanvaller speelde. Ik denk dat ik dit team veel te bieden heb, zeker op aanvallend gebied", aldus Meunier.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner