03.08.2016 10:27

Van den Brom hoopt op verbetering bij AZ

John van den Brom kijkt tevreden toe tijdens de wedstrijd tussen AZ en FC Groningen(20-02-2016).
John van den Brom kijkt tevreden toe tijdens de wedstrijd tussen AZ en FC Groningen(20-02-2016).

John van den Brom hoopt donderdagavond een beter AZ te zien in de return tegen PAS Giannina. De Alkmaarders verdedigen in Athene een 1-0 voorsprong, maar de oefenmeester ziet genoeg ruimte voor verbetering.

AZ won vorige week met een miniem verschil van de Griekse club door een doelpunt van verdediger Derrick Luckassen. De uitgangspositie van de Alkmaarders is daarom goed, maar Van den Brom neemt op voorhand geen genoegen met een gelijkspel. "We hebben deze week de beelden teruggekeken en daarop zie je dat we véél meer kansen kunnen creëren als we het beter uitspelen dan we vorige week hebben gedaan. Het moet dus beter", aldus Van den Brom in gesprek met De Telegraaf.

"Het is een vergelijkbaar scenario met de laatste wedstrijd van afgelopen seizoen tegen FC Utrecht"", herinnert de trainer van AZ zich. "Destijds stonden we op doelsaldo met 2-0 voor en ook toen gingen we voor de overwinning. Dat is wat bij AZ past. Het zal in Athene best warm, maar daar mogen we onszelf niet achter verschuilen. We willen niets liever dan winnen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner