06.08.2016 11:26

Droomdebuut voor piepjonge NAC-aanvaller

Bodi Brusselers (l.) komt in het veld voor NAC-aanvaller Mounir El Allouchi (r.). Brusselers maakt tegen Jong FC Utrecht zijn debuut. (05-08-2016)

Bodi Brusselers beleefde afgelopen vrijdagavond een droomdebuut. In de eerste speelronde van de Jupiler League won NAC met 4-1 van Jong FC Utrecht. De zeventienjarige Brusselers maakte zijn debuut en scoorde direct voor de formatie uit Breda.

Bij een 2-1 voorsprong mag Brusselers ruiken aan het grote werk. De aanvaller komt in de 65ste minuut in het veld voor Mounir el Allouchi en vijf minuten later weet de jonge aanvaller het net al te vinden. "Ik liep een gat in, zag de bal komen, tikte hem binnen en voor ik het wist stond ik te juichen voor Vak G. Kun je nagaan. Zelf heb ik jaren op de B-Side gestaan. Man, het is alsof ik in een trein zit", aldus Brusselers tegenover BN De Stem.

Ook trainer Marinus Dijkhuizen was tevreden over de aanvaller. "Prachtig dat een debuterende Bode Brusselers dan scoort, een jongen uit de eigen jeugdopleiding", zei Dijkhuizen op de clubwebsite. Naast Brusselers scoorden Jeff Stans, Cyriel Dessers en Gianluca Nijholt voor NAC. Rodney Antwi maakt het enige doelpunt voor Jong FC Utrecht.