07.08.2016 18:47

Doelman Padt: "Iedereen is schuldbewust"

FC Groningen-doelman Sergio Padt moest zondagmiddag diverse keren een bal uit het net vissen in de met 0-5 verloren wedstrijd tegen Feyenoord. De aanvoerder van FC Groningen was na de wedstrijd duidelijk: "We hebben vandaag echt nergens recht op gehad en hebben terecht verloren."

"In de eerste helft dwongen ze ons steeds pasjes te geven door het midden en dat deden wij ook. Daarna zetten ze vol druk en leden we gevaarlijk balverlies. We kregen de goals op dezelfde manier tegen en dat moeten we de komende week goed bespreken. We doen het uiteindelijk als team en iedereen is schuldbewust", aldus Padt op de clubwebsite van FC Groningen.

De goalie wist dat het een lastige wedstrijd ging worden tegen het flink versterkte Feyenoord van Giovanni van Bronckhorst, maar de grootte van de nederlaag kwam als een grote verassing. "Ik had dit niet verwacht. We hebben een goede voorbereiding achter de rug, hard getraind, maar dat goede gevoel kan dan ook heel snel omdraaien in zo’n wedstrijd. Zorgen hoeven we ons nu nog zeker niet te maken. Dit was één wedstrijd en de dingen die we fout deden moeten eruit en die gaan er ook nog wel uit."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner