10.08.2016 21:55

'Özil staat open voor terugkeer bij Real'

Mesut Özil zou naar verluidt openstaan voor een terugkeer bij Real Madrid. De middenvelder van Arsenal verliet de Spaanse club in 2013, maar ziet een rentree in de Spaanse hoofdstad wel zitten. Arsenal probeert de Duitser langer vast te leggen.

De club uit Londen wil het contract van de 27-jarige Özil openbreken en verlengen. De middenvelder heeft nog een verbintenis tot de zomer van 2018, maar de clubleiding van Arsenal wil daar nog eens twee tot drie jaar aan toevoegen. Volgens BILD staat de aanvallende middenvelder daar wel voor open, maar hoopt Özil wel dat de club dit jaar serieus mee gaat spelen in de strijd om de Engelse landstitel.

Afgelopen seizoen was de Duitser goed voor 35 wedstrijden in de Premier League, waarin hij zesmaal doel trof. Volgens het Duitse dagblad denkt Özil nog wel eens terug aan zijn jaren bij Real Madrid, waar hij van 2010 tot 2013 onder contract stond. Waar de middenvelder bij Arsenal alleen tweemaal de FA Cup wist te winnen, pakte hij met Real de ene na de andere prijs. Mocht de Spaanse club zich deze zomer melden bij Özil voor een terugkeer, dan hoeft hij daar volgens BILD niet over te aarzelen. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner