11.08.2016 22:16

Petrović: "Met flair spelen en niet ingraven"

Željko Petrović (l.) is tijdens de Algemene ledenvergadering van de KNVB in gesprek met Peter Bosz (r.). (16-10-2013)
Željko Petrović (l.) is tijdens de Algemene ledenvergadering van de KNVB in gesprek met Peter Bosz (r.). (16-10-2013)

Željko Petrović hoopt een goed vervolg te geven aan de 3-0 overwinning tegen Go Ahead Eagles. De oefenmeester van ADO Den Haag beseft echter dat de uitwedstrijd tegen Vitesse van een andere categorie is.

De trainer schat Vitesse hoog in. "Ik denk dat Vitesse na de traditionele top-3 en AZ de zwaarste uitwedstrijd is. Maar goed, wij hebben veel vertouwen. Dat willen we meenemen naar Arnhem. Wij moeten met flair spelen en gaan ons niet ingraven. Anders heb je ook een slecht gevoel na de wedstrijd. We gaan met lef spelen, maar op een slimme manier."

Bij de wedstrijd tussen Roda JC tegen Heracles zaten Petrović en Henk Fraser, trainer van Vitesse, naast elkaar op de tribune. Een mooie gelegenheid om elkaar uit te horen, maar zover kwam het niet. "Henk praat niet veel. Maar Henk is goede vriend. Wij kennen elkaar al jaren lang", vertelde de Montenegrijnse oefenmeester op de website van ADO Den Haag.

Tegen Vitesse kan Petrović weer beschikken over Kevin Jansen. Tegen Go Ahead Eagles ontbrak hij nog vanwege een blessure. "Of hij gaat spelen, moet ik nog bespreken met de staf. We zullen zien of ik iets aan de basiself verander. Als iets goed loopt, moet je het niet zomaar wijzigen. Misschien gaan we wel 5-3-2 spelen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner