13.08.2016 11:54

Bizot maakt zich niet druk om kritische fans

Tijdens de openingswedstrijd van het seizoen 2016/2017 tegen KV Oostende, stuurt Marco Bizot zijn manschappen aan. (31-07-2016)
Tijdens de openingswedstrijd van het seizoen 2016/2017 tegen KV Oostende, stuurt Marco Bizot zijn manschappen aan. (31-07-2016)

Marco Bizot staat onder druk bij KRC Genk, daar de sluitpost kan rekenen op kritiek van de supporters van de Belgische club. Tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen, werd hij meerdere keren uitgefloten. Bizot maakt zich er niet al te druk om.

"Voor mij is er maar één doel en dat is de club", vertelt de voormalig keeper van FC Groningen en SC Cambuur in gesprek met Het Laatste Nieuws. "Ik wil er altijd staan en daar ben ik mee bezig. De rest laat ik gewoon aan mij voorbijgaan. Mijn knie is genezen, dat is veel belangrijker. Ik ben ook lichamelijk sterker geworden en mentaal heb ik weer enkele stappen vooruit gezet. Ik focus me op mijn job, niks meer of niks minder."

Er gingen geruchten dat KRC Genk een nieuwe doelman wilde, maar de club houdt toch vertrouwen in Bizot. "Ik weet wat ik moet doen, ik heb bij de start van het seizoen een gesprek gehad met de trainer en het bestuur en weet wat van mij verwacht wordt", vervolgt de sluitpost.

De 25-jarige hoopt het vertrouwen uit te betalen door van waarde te zijn voor zijn ploeg. "Uiteraard krijg je als nummer één een beter gevoel. Ik wil het vertrouwen dan ook niet beschamen en hoop zaterdagavond (tegen Waasland-Beveren, red.) een goede prestatie neer te zetten."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner