13.08.2016 13:35

Van Haaren tekent contract bij FC Dordrecht

Ricky van Haaren speelt mee tijdens een oefenwedstrijd van FC Dordrecht tegen RKC Waalwijk. (13-07-2016)
Ricky van Haaren speelt mee tijdens een oefenwedstrijd van FC Dordrecht tegen RKC Waalwijk. (13-07-2016)

Ricky van Haaren keert terug bij FC Dordrecht. De middenvelder speelde het afgelopen jaar voor clubs in Roemenië en Turkije, maar zag deze buitenlandse avonturen uitlopen op een mislukking. Van Haaren tekent een eenjarig contract op amateurbasis.

De oud-speler van Feyenoord verliet FC Dordrecht vorig jaar zomer om aan de slag te gaan bij Dinamo Boekarest, maar liet zijn contract al na zes maanden ontbinden. Daarna speelde hij nog een paar maanden bij het Turkse Şanlıurfaspor. Daar kwam hij tot zes wedstrijden in de tweede divisie van Turkije.

De afgelopen maanden zat Van Haaren zonder club. De 25-jarige middenvelder trainde daarom al een tijdje mee bij FC Dordrecht, dat nu heeft besloten hem definitief vast te leggen. Van Haaren speelde in het seizoen 2014/2015 al een jaar voor de Schapenkoppen. Toen werd hij gehuurd van ADO Den Haag en kwam hij tot 21 optredens in het shirt van Dordrecht. De middenvelder kon niet voorkomen dat zijn ploeg na één seizoen weer degradeerde naar de Jupiler League.

Ook Kemy Agustien traint momenteel mee met de selectie van trainer Gérard de Nooijer. De oud-speler van AZ en Roda JC zit sinds zijn vertrek bij het Schotse Hamilton Academical zonder club. De laatste jaren speelde hij ook in Denemarken en Engeland, maar een vaste waarde wist hij eigenlijk nergens te worden. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner