13.08.2016 15:26

Valse start voor Leicester City tegen Hull

Regerend kampioen Leicester City is de Engelse Premier League zaterdag begonnen met een nederlaag bij Hull City. De verrassende titelwinnaar van vorig seizoen ging met 2-1 ten onder tegen de ploeg die via de play-offs promoveerde na een vierde plaats vorig seizoen in de Championship.

Hull kwam in de blessuretijd van de eerste helft op voorsprong in de openingswedstrijd van de Premier League. Leicester kreeg de bal niet weg na een hoekschop, waarna Abel Hernández scoorde met een omhaal.

Direct na rust kwamen de bezoekers terug. Demarai Gray werd aangetikt in het strafschopgebied, Riyad Mahrez benutte de toegekende strafschop simpel. Na een krap uur spelen werd het 2-1 toen Leicester er opnieuw niet in slaagde de bal weg te krijgen uit de doelmond. Robert Snodgrass profiteerde door de afvallende bal hard in de hoek te schieten.