14.08.2016 09:55

Mourinho neemt het op voor Memphis

José Mourinho verzekert dat Memphis Depay een toekomst heeft bij Manchester United. De Nederlander werd voor miljoenen binnen gehaald, maar kon in zijn eerste jaar weinig indruk maken. De Portugese trainer gunt de aanvaller een tweede kans.

Zo wil Mourinho een einde maken aan de geruchtenstroom dat Memphis zal vertrekken uit Manchester. "Natuurlijk wil ik dat Memphis deel uitmaakt van mijn selectie", zo liet Mourinho op de persconferentie weten. De Nederlander ontbrak in de wedstrijdselectie tegen Leicester City in de strijd om de Supercup.

"Ik wil niet al te diep ingaan op wat er afgelopen seizoen is gebeurd, maar ik weet wie Memphis is. Ik ken hem van zijn tijd bij PSV en van het WK in Brazilië, toen hij nog een jonge jongen was. Met dat in mijn achterhoofd, wil ik Memphis behouden", ging de Portugees verder. "En ja, ik geloof in hem. Ik zie namelijk een goede jongen en een goede professional. Het maakt me niet uit hoe mensen denken. Je kan Memphis in een mooie auto zien rondrijden en denken dat hij helemaal niet aan voetbal denkt, maar dat is niet het geval."

"Memphis is gefrustreerd over afgelopen seizoen, hij verloor al zijn zelfvertrouwen. Maar hij zal terugkeren", besloot de trainer.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner