14.08.2016 10:50

Traoré wil zijn plek in de basis verdienen

Bertrand Traoré is teleurgesteld nadat hij een kans mist tegen Roda JC bij zijn debuut. (13-08-2016)
Bertrand Traoré is teleurgesteld nadat hij een kans mist tegen Roda JC bij zijn debuut. (13-08-2016)

Bertrand Traoré heeft zijn eerste minuten als speler van Ajax gemaakt. De Chelsea-huurling viel in het duel tegen Roda JC na een uur spelen in. Hij wist niet tot scoren te komen in zijn debuut, maar gelooft wel dat hij dit seizoen belangrijk zal zijn.

Als invaller kreeg Traoré twee kansen, maar wist het net niet te vinden: "Ik was helaas wat ongelukkig in de afronding. Maar ik weet zeker dat ik het nog wel ga laten zien hier", vertelde de spits zelfverzekerd voor de camera's van FOX Sports.

Het gelijkspel in de slotminuten deed zeer bij Traoré: "Dit is een grote teleurstelling. We waren beter, maar krijgen laat in de wedstrijd nog een tweede goal tegen. Dat is zonde en doet pijn, maar we moeten het accepteren. Het is gelukkig nog maar het begin van het seizoen. Dit kunnen we later nog rechtzetten."

En daarin hoopt de aanvaller een grote rol te spelen. "Dolberg is een goede speler, net als de anderen in dit team. Ik zal moeten laten zien wat ik kan om mijn plek te verdienen. Ik kan omgaan met de hoge verwachtingen die er zijn en zal de fans iets teruggeven voor het vertrouwen dat ze in mij hebben. Ik moet alleen nog wat gewend raken aan mijn ploeggenoten, maar dat komt wel goed."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner