14.08.2016 12:00

Van den Boomen in de basis bij Willem II

Tijdens de oefenwedstrijd tussen sc Heerenveen en FC Emmen gaat Henk Bos (l.) het duel aan met Branco van den Boomen (r.). (08-07-2016)
Tijdens de oefenwedstrijd tussen sc Heerenveen en FC Emmen gaat Henk Bos (l.) het duel aan met Branco van den Boomen (r.). (08-07-2016)

Erwin van de Looi zet nieuweling Branco van den Boomen direct in de basis. De huurling van sc Heerenveen neemt de plek in de basis over van Andreas Calcan. Dat is de enige wijziging bij de Tilburgers.

Dat betekent dat Kostas Lamprou, ondanks zijn enorme blunder tegen Vitesse, onder de lat staat. Dries Wuytens en Jordens Peters vormen het centrale duo. Freek Heerkens en Dico Koppers zijn de backs tegen Heracles Almelo. Van den Boomen vormt samen met Funso Ojo en Thom Haye het blok op het middenveld. Voorin moeten Erik Falkenburg, Fran Sol en Bruno Andrade zorgen voor de doelpunten.

Ook bij Heracles Almelo is er één wijziging. Noodgedwongen moest trainer John Stegeman Peter van Ooijen uit zijn basis halen. De middenvelder kampt met een knieblessure en zit niet bij de wedstrijdselectie. Thomas Bruns neemt zijn plek in de basis over. Hij moet samen met Iliass Bel Hassani en Joey Pelupessy, die een twijfelgeval was voor deze wedstrijd, de slag op het middenveld winnen. Achterin dezelfde namen als tegen Roda JC. Bram Castro is de doelman. De rechtsback is Tim Breukers. Mike te Wierik en Justin Hoogma vormen het hart van de verdediging. En Robin Gosens staat op de linksbackpositie. Voorin moeten Brahim Darri en Jaroslav Navratil spits Paul Gladon voorzien van goede voorzetten.

De wedstrijd begint om half één en is hier LIVE te volgen!

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner